• Psiholog clinician si Psihoterapeut specializat in Terapii cognitiv-comportamentale
 • Simona Mălăescu a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației ca șef de promoție (conf. supliment la diploma cu nr. A1 0042591) în anul 2008 la Universitatea Babeș Bolyai, urmând mai departe masteratul de Psihologie Clinica și Psihoterapii la aceeași universitate și programul de formare in Psihoterapie si consiliere psihologică oferit de către Asociaţia de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale din România (APCCR),

  Programul fiind recunoscut de ACADEMY OF COGNITIVE THERAPY(ACT), SUA (programul de formare al APCCR este recunoscut pentru etapa I de acreditare la ACT) și acreditat de EUROPEAN ASSOCIATION FOR BEHAVIORAL AND COGNITIVE THERAPIES (EABCT) și Institutul Albert Ellis from New York.

  Din 2010 incepe practica privată ca psiholog clinician și psihoterapeut specializat în psihoterapii cognitive-comportamentale.
  Începând cu 2013 devine Psiholog clinician practicant autonom.

  In afara practicii individuale își desfășoară activitatea ca lector universitar la Departamentul de Geografie Umană și Turism al Universității Babeș Bolyai susținând cursurile de Psihologia și comportamentul consumatorului in turism (vezi mai multe la http://geografie.ubbcluj.ro/?albums=membri-departament-31)

 • Tehnici Moderne De Psihoterapii Cognitive Si Comportamentale «Al Treilea Val» de Tehnici de Restructurare Cognitivă (2013) Formator: profesor univ. Dr. Daniel David Diplomate al Albert Ellis Institute şi Fellow al Academy of Cognitive Therapy;

  Workshop: Evaluarea copiilor de la Anamneza la Raportul de evaluare, si planul de interventie personalizat (2013) Formator: Nicoleta Burlacu & Test Central;

  Workshop “Mistakes in the Practice of REBT and How to Avoid Making Them” (2011), Formator: Profesor Windy Dryden, fondator Rational Emotional Behavioral Therapy;

  Abuzul sexual (2012) Formator Conf. Dr. Fabiana Muller;

  Practică în evaluare psihologică (incl. Virtual reality) și intervenție psihoterapeutică de scurtă durată în cadrul Proiectului de cercetare Intervenţia psihoterapeutică cognitiv-comportamentală de scurtă durată în controlul durerii al Departamentului de Psihologie Psihologie Clinică în cadrul Spitalului de Recuperare medicală Cluj Napoca (decembrie 2010-aprilie 2011) etc.

  Practică în evaluare psihologică și psihoterapie în cadrul Cabinetului de Psihologie al Policlinicii Fără Plată al Fundaţiei 'Familia Sfântă' (2010-2011)

  Practică în psihoterapie și consiliere psihologică la Centrul de Îngrijiri Paleative Sf. Nectarie Cluj Napoca (2013-prezent).

 • Str. Pavel Rosca Nr. 4 Ap 5, Cluj Napoca
 • 0745366754 / 0784152273
Sari la bara de unelte