Psihoterapie online

Lucrezi în străinătate, ai o stare de spirit proastă, o anxietate sau o depresie și nu ai făcut sacrificiul să lucrezi acolo ca să plătești jumătate din salariul câștigat pe terapie în țara în care te afli?

Locuiești undeva unde e prea departe un cabinet psihologic?

Locuiești într-un oraș mai mic și nu ai încredere în serviciile pe care ți le poate oferi un cabinet psihologic din orașul tău și vrei să ai acces la servicile unui psihoterapeut de cabinetul căruia te despart niște sute de km?

Ești o persoană ocupată, cu un program foarte încărcat și nu vrei să pierzi timpul cu trafic, parcări și deplasări fizice la un cabinet psihologic, vrei să folosești la maximum fiecare minut și vrei terapie din biroul tău sau de acasă?

Ești o persoană publică și nu dorești să se speculeze în legătură cu a fi văzut întrând/ieșind de la un cabinet psihologic sau dorești să păstrezi acest serviciu strict pentru tine?

 

Dacă răspunsul la vreuna din situațiile de mai sus este afirmativ probabil că cea mai potrivită soluție pentru tine o constituie terapia on-line. Nu ai nevoie decât de un calculator și o conexiune la internet decente și noi avem soluția la problema ta.
Contactează-ne.

Oferim terapie on-line și asistență în regim de criză.

Cabinet Simona Mălăescu

  • Mălăescu Simona

    Mălăescu Simona

    Psiholog clinician si Psihoterapeut specializat in Terapii cognitiv-comportamentale

Sari la bara de unelte